Skip to main content
530.000 

Apartmán La Mata

Prodej nádherného penthouse s vlastním soláriem o rozloze 134 m², který se nachází v Torremar,  La Mata s dlouhým úsekem písečné pláže v pěší vzdálenosti od apartmánů.

Výstavba je v rezidenčním soukromém resortu s krásnými zahradami a upravenými společnými prostory, které zahrnují dva bazény pro využití dospělými a bazén a hřiště pro děti s parkovištěm pro kola a auta.

Apartmány mají 3 ložnice, 2 koupelny, prostorný obývací pokoj a kuchyň, velkou terasu. Ložnice jsou s vestavěnými skříněmi, přičemž ze dvou ložnic se vychází na terasu. Obě koupelny mají podlahové vytápění a klimatizace je v celém apartmánu.

K apartmánům patří parkovací místo a všechny mají nádherný výhled na Středozemní moře, výhled do zahrady a společného prostoru.

La Mata je velmi vyhledávanou oblastí, která se nachází v blízkosti krásných pláží oceněných modrou vlajkou a v docházkové vzdálenosti od mnoha barů, obchodů, restaurací, supermarketů a služeb. La Mata je na zavedené autobusové trase, která vede do centra Torrevieja.

Letiště Alicante je vzdálené 30 minut jízdy.

podrobnosti

ID Nemovitosti : CM9455
Cena : 530.000 
Lokalita : La Mata
Typ nemovitosti : Novostavba - apartmán
Typ inzerátu : Prodej
Status : K dispozici
Vzdálenost od moře : V pěší vzdálenosti
Rozloha nemovitosti : 100 m²
Rozloha pozemku : m²
Město / oblast : La Mata
Země : Španělsko

Vnitřní struktura

Ložnice : 3
Koupelny : 3
Bazén : Komunální
Garáž : Venkovní stání

Najít na mapě

Get Directions

Vlastnosti

Vladimír Dostál
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Vyhledávač