Skip to main content
349.000 

Apartmán Los Alcazares

Novostavby apartmánů v Los Alcazares na 18jamkovém golfovém hřišti, je zde 32 apartmánů  v moderním stylu s vysokou kvalitou a nádherným designem.

Tyto apartmány mají nejúžasnější výhled na golfové hřiště a směrem ke Středozemnímu moři a kousek od pláží a centra Los Alcazares.

Nemovitosti  jsou na třech podlažích s výtahem do všech pater a mají oblíbený design otevřeného obytného prostoru s obývacím pokojem, jídelnou a plně vybavenou kuchyní v jednom velkém prostoru. Všechny ložnice mají vestavěné skříně, přičemž hlavní ložnice má vlastní koupelnu, je zde k dispozici velká terasa nebo zahradní plocha v přízemí. Všechny apartmány mají parkovací místo a úložný prostor.

Tento nádherná výstavba se nachází v upravené oblasti se zahradami, terasami a stylovými bazény, místy která jsou ideální pro posezení a relaxaci . Poloha tohoto luxusního resortu je v první linii golfu s jezery a vegetací obklopující toto jedinečné golfové hřiště oblast je spojena chodníkem do centra Los Alcazares.

Mezinárodní letiště Murcia je vzdáleno pouhých 25 minut jízdy autem a letiště Alicante 55 minut se skvělým přístupem na silnici N332 a AP7.

Los Alcázares má dostatek služeb a vybavení, je strategicky v blízkosti letiště San Javier (10 min), 15 minut od Cartagena a 20 min od hlavního města provincie Murcia.

podrobnosti

ID Nemovitosti : CM9031
Cena : 349.000 
Lokalita : Los Alcazares
Typ nemovitosti : Novostavba - apartmán
Typ inzerátu : Prodej
Status : K dispozici
Vzdálenost od moře : V dojezdové vzdálenosti
Rozloha nemovitosti : 93 m²
Rozloha pozemku : m²
Město / oblast : Los Alcazares
Země : Španělsko

Vnitřní struktura

Ložnice : 3
Koupelny : 2
Bazén : Komunální
Garáž : Venkovní stání

Najít na mapě

Get Directions

Vlastnosti

Vladimír Dostál
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Vyhledávač