Skip to main content
272.000 

Apartmán Benijófar

Nově postavené apartmány v Benijofaru, Costa Blanca jih, jen 10 minut jízdy od nádherných písečných pláží v Guardamar del Segura a jen kousek od veškeré místní občanské vybavenosti!

Apartmány se skládají ze 4 ložnic a 2 koupelen a všechny mají otevřenou kuchyň a prostorný obývací a jídelní prostor s přístupem na soukromou terasu.

Komplex nabídne krásný společný bazén a prostory k opalování.

Dokončení 2026.

Parkování a úložné prostory k dispozici za příplatek!

Pro více informací nás prosím kontaktujte, protože ceny a velikosti apartmánů se mohou lišit!

Benijofar  tvoří oblast Vega Baja na pobřeží Costa Blanca. Je zde spousta míst k návštěvě, například Casa de Cultura, kde se koncerty a představení konají po celý rok. K dispozici je také značená pěší stezka, která zahrnuje Rio Segura a venkovní bazén.

V Benijofaru najdete také cyklistickou trasu a park Cañada Marsa a park El Secano. Tato dvě místa se nacházejí v obchodní oblasti Benijofar zvané Benimar.

Benijofar má také velké množství služeb a vybavení, jako jsou restaurace, tapas bary, obchody, místní škola, obecní koupaliště a sportovní zařízení pro všechny věkové kategorie, spolu s dobrým dopravním spojením. Každé úterý se v Benijofaru koná týdenní pouliční trh.

Benijofar se nachází pouhých 10 km od pláží ve Guardamar del Segura a asi 12 km od Torrevieja. Letiště Alicante je vzdálené pouhých 30 minut jízdy a Murcia-Covera 50 minut jízdy.

podrobnosti

ID Nemovitosti : CM9422
Cena : 272.000 
Lokalita : Benijófar
Typ nemovitosti : Novostavba - apartmán
Typ inzerátu : Prodej
Status : K dispozici
Vzdálenost od moře : V dojezdové vzdálenosti
Rozloha nemovitosti : 75 m²
Rozloha pozemku : m²
Město / oblast : Benijófar
Země : Španělsko

Vnitřní struktura

Ložnice : 4
Koupelny : 2
Bazén : Komunální
Garáž : Venkovní stání

Najít na mapě

Get Directions

Vlastnosti

Vladimír Dostál
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Vyhledávač