Skip to main content
159.950 

Apartmán Playa Flamenca

Pěkný (penthouse) apartmán ve velmi žádané rezidenční oblasti Playa Flamenca – Costa Blanca jih. Apartmán je v pěší vzdálenosti od pláže a jen kousek od nákupního centra Zenia Boulevard a od vynikajících golfových hřišť!

Nemovitost je součástí luxusního uzavřeného komplexu ‚El Rincon‘. Majitelé mohou využívat 2 společné bazény a profesionálně udržované zahrady, komplex má výtah a společné parkování (parkovací místo určené pro tento apartmán je kryté).

Obytná plocha apartmánu zahrnuje velký otevřený obývací pokoj s jídelnou, který vede do dobře vybavené kuchyně s dostatkem pracovního prostoru a úložných skříněk.

Dále jsou zde 2 dvoulůžkové ložnice (každá s vlastní koupelnou s podlahovým vytápěním) a s vestavěnými skříněmi.

Obývací pokoj i hlavní ložnice mají velké terasové dveře, které vedou na nadprůměrně velkou sluneční terasu s výhledem na společný bazén a zahrady a která je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci !

Venkovní schody vedou na úžasné soukromé střešní solárium, kde je velká sluneční markýza a úchvatný výhled na Playa Flamenca a Středozemní moře!

Nemovitost je nabízena zařízená (dle nabídky) včetně špičkového vybavení a klimatizace.

V docházkové vzdálenosti je široká škála služeb a občanské vybavenosti spolu s výběrem barů a restaurací, obchodních center, sportovního centra, autobusových zastávek a sobotní trh Street.

Měsíční poplatek za služby 60 eur.

Playa Flamenca je přímořské letovisko ležící na pobřeží Orihuela Costa, je zde celá řada služeb a vybavení a je kousek od mnoha fantastických golfových hřišť, například Las Ramblas, Villamartin Campoamor a La Colinas.

Letiště Alicante a Murcia Covera jsou vzdáleny pouhých 40–45 minut jízdy.

 

podrobnosti

ID Nemovitosti : CM9396
Cena : 159.950 
Lokalita : Playa Flamenca
Typ nemovitosti : Apartmán
Typ inzerátu : Prodej
Status : K dispozici
Vzdálenost od moře : V pěší vzdálenosti
Rozloha nemovitosti : 67 m²
Rozloha pozemku : m²
Město / oblast : Playa Flamenca
Země : Španělsko

Vnitřní struktura

Ložnice : 2
Koupelny : 2
Bazén : Komunální
Garáž : Venkovní stání

Najít na mapě

Get Directions
Vladimír Dostál
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Vyhledávač