Skip to main content
Prodáno
295.000 

Vila Ciudad Quesada, Lo Marabu

Moderní vila na prodej v exkluzivní rezidenci „Marabu Lagoon“ v Lo Marabu, Ciudad Quesada.

Resort  je plně uzavřený s dobře udržovanými společnými prostory, větším společným bazénem s dostatkem prostoru pro opalování, off-street parkováním a s profesionálně upravenými zahradami.

Nemovitost (2022) má výhled na společný bazén a zahrady.

Vila je postavena na 2 patra. V přízemí je velký salonek s jídelnou, designová kuchyň s dostatkem pracovní plochy a úložného prostoru s horní částí sortimentu spotřebičů, 1 dvoulůžková ložnice s vestavěnými skříněmi, podschodišťový úložný prostor a designová koupelna se  sprchou.

Salonek má velké posuvné dveře na terasu, které vedou do předzahrádky, která poskytuje ideální místo pro relaxaci a venkovní stolování. Zahrada umožňuje také přístup ke společnému bazénu.

Elegantní schodiště vede do prvního patra, kde jsou 2 dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí, z nichž každý má vestavěné skříně a  velká rodinná koupelna.

Z chodby je vstup na sluneční terasu s výhledem na soukromou zahradu a společný bazén.

Vnější schody vedou do nádherného solária, které nabízí dostatek prostoru pro opalování. Majitelé zde nainstalovali zasouvatelnou markýzu proti slunci, což  můžete plně využívat celoročně.

Nemovitost je nabízena k prodeji částečně zařízená (podléhá nabídce) a zahrnuje vysoce kvalitní nábytek a A/C v celé vile.

Nemovitost se nachází jen kousek od obchodů, barů a restaurací !

Poplatky Společenství:  500 euro za rok.

Ciudad Quesada se nachází v Rojales, a je jednou z více prestižních a vyhledávaných urbanisations na jižní Costa Blanca. Ciudad Quesada má veškeré vybavení, například, lékaře, advokáty, supermarkety, bary, restaurace, posilovnu, mini golf, vodní park, mateřskou školu, jazyková škola, hotel, lázně a slavné La Marquesa golfové hřiště. Ciudad Quesada se nachází 7 minut od fantastických pláží Guardamar, 30 minut od letiště Alicante a 40 minut od letiště San Javier.

podrobnosti

ID Nemovitosti : CM9357
Cena : 295.000 
Lokalita : Ciudad Quesada
Typ nemovitosti : Vila
Typ inzerátu : Prodej
Status : Sold
Vzdálenost od moře : V dojezdové vzdálenosti
Rozloha nemovitosti : 103 m²
Rozloha pozemku : 159 m²
Město / oblast : Ciudad Quesada
Země : Španělsko

Vnitřní struktura

Ložnice : 3
Koupelny : 2
Bazén : Komunální
Garáž : Venkovní stání

Najít na mapě

Get Directions
Vladimír Dostál
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Vyhledávač