Skip to main content
Zlevněno
549.000  519.000 

Vila Ciudad Quesada

Jižně orientovaná vila na prodej v Ciudad Quesada – Costa Blanca jih. Nemovitost je pouhých 6 minut chůze od obchodního centra Doňa Pepa a jen 15 minut chůze od hlavní ulice Quesada, kde je k dispozici široká škála služeb a občanské vybavenosti včetně obchodů, barů, restaurací, supermarketů a mnoho dalšího.

Nemovitost zaujímá velký, ale snadno udržovatelný pozemek, na němž je parkování, soukromý bazén, prostor pro grilování/venkovní stolování a dostatek místa k posezení a opalování!

Nemovitost se skládá ze 2 částí: hlavní dům a samostatný apartmán pro hosty.

Hlavní dům: obytná část je světlá a prostorná, jsou zde 2 ložnice a velká rodinná koupelna. Hlavní ložnice je nadprůměrně velká a má vlastní koupelnu. V centrální části je obývací pokoj a jídelna.

Kuchyně je modernizována a má dostatek pracovního prostoru a úložných jednotek. U kuchyně je jídelna, která má nainstalovaný krb na dřevo.

V jedné z ložnic je také půdní prostor, který současní majitelé využívají jako pracovnu/hernu.

Apartmán pro hosty: Apartmán má 2 ložnice, koupelnu, velký otevřený obývací pokoj s jídelnou a plně vybavenou kuchyní. Tento prostor je ideální pro návštěvy přátel a rodiny nebo i k pronájmu.

Vila je nabízena částečně zařízená (dle nabídky). Vila je také zateplená a byla v ní instalována klimatizace a podlahové vytápění.

Ciudad Quesada se nachází v Rojales, a je jednou z více prestižních a vyhledávaných urbanisations na jižní Costa Blanca. Ciudad Quesada má veškeré vybavení, například, lékaře, advokáty, supermarkety, bary, restaurace, posilovnu, mini golf, vodní park, mateřskou školu, jazyková škola, hotel, lázně a slavné La Marquesa golfové hřiště. Ciudad Quesada se nachází 7 minut od fantastických pláží Guardamar, 30 minut od letiště Alicante a 40 minut od letiště San Javier.

 

 

 

podrobnosti

ID Nemovitosti : CM9292
Cena : 549.000  519.000 
Lokalita : Ciudad Quesada
Typ nemovitosti : Vila
Typ inzerátu : Prodej
Status : K dispozici
Vzdálenost od moře : V dojezdové vzdálenosti
Rozloha nemovitosti : 232 m²
Rozloha pozemku : 770 m²
Město / oblast : Ciudad Quesada
Země : Španělsko

Vnitřní struktura

Ložnice : 6
Koupelny : 3
Bazén : Soukromý
Garáž : Venkovní stání

Najít na mapě

Get Directions

Vlastnosti

Vladimír Dostál
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Vyhledávač