Skip to main content
Prodáno
325.000 

Vila Benijófar

Krásná vila na prodej ve vyhledávaném Benijofar – jižní pobřeží Costa Blanca.

Nemovitost (dokončena v červnu 2017) nabízí luxusní bydlení v tradičním španělském prostředí.
Vila zaujímá velký rohový pozemek, kde je parkování, soukromý bazén, venkovní sprcha, posezení/jídelna, prostorem na opalování a velký sklep.

Nemovitost je postavena na 2 patra. V přízemí se nachází velký obývací pokoj, dobře vybavená designová kuchyň s dostatkem pracovního prostoru a úložných prostor spolu se špičkovými spotřebiči, 1 dvoulůžková ložnice, rodinný sprchový kout a technická / skladovací místnost.

Obývací pokoj je vybaven velkými posuvnými dveřmi na terasu, které vedou přímo k bazénu. K dispozici je také samostatná  jídelna, která má rovněž přímý přístup k bazénu a zahradě.

Elegantní schodiště vede do prvního patra, kde se nachází 1 ložnice, velká rodinná koupelna a nadprůměrně velká hlavní ložnice, která se má vlastní sluneční terasu.

K dispozici je také samostatná sluneční terasa orientovaná na jih.

Venkovní schody vedou na nádherného slunečního solária, které má dostatek prostoru pro opalování. Je zde také pergola, která v letních měsících poskytne příjemný stín – ideální místo pro relaxaci s nádherným výhledem na okolní krajinu a nedaleké hory!

Vybavení: motorizovaná sluneční markýza a okenní žaluzie, klimatizace, alarm, parkování , přímý výhled na bazén, přidané vnitřní a vnější úložné prostory, vestavěné skříně, vnější noční osvětlení a mnoho dalšího.

Benijofar má dostatek služeb a vybavení, jako jsou restaurace, tapas bary, obchody, místní škola, obecní bazén a sportovní zařízení pro všechny věkové kategorie a dobré dopravní spojení.

Každé úterý se v Benijofaru koná týdenní pouliční trh, kde najdete všechny druhy potravin, oblečení a podobně. Benijofar se nachází pouhých 10 km od pláží v Guardamar del Segura a asi 12 km od Torrevieje. Letiště Alicante a letiště Murcia-San Javier se nachází přibližně 30-35 minut jízdy autem od Benijofar.

podrobnosti

ID Nemovitosti : CM9267
Cena : 325.000 
Lokalita : Benijófar
Typ nemovitosti : Vila
Typ inzerátu : Prodej
Status : Sold
Vzdálenost od moře : V dojezdové vzdálenosti
Rozloha nemovitosti : 107 m²
Rozloha pozemku : 204 m²
Město / oblast : Benijófar
Země : Španělsko

Vnitřní struktura

Ložnice : 3
Koupelny : 2
Bazén : Soukromý
Garáž : Venkovní stání

Najít na mapě

Get Directions
Vladimír Dostál
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Vyhledávač