Skip to main content
698.000 

Vila Ciudad Quesada

Tyto stylové vily v moderním designu se nacházejí v Ciudad Quesada, přímo v první linii u golfového hřiště „La Marquesa“.

Nemovitosti jsou postaveny v nejvyšším standardu, vybaveny horní částí sortimentu svítidel v celém objektu. Obývací prostor je otevřený a zahrnuje salonek, jídelnu a vybavenou kuchyň s velkými okny.

Je zde výtah, který vás vyveze do druhého patra se třemi prostornými ložnicemi, všechny s vestavěnými skříněmi a hlavní ložnice s vlastní koupelnou.

Na pozemku je off-road parkoviště, soukromý bazén a vířivka.  Z ložnice je vstup na velkou terasu s posezení a na vnější straně vily je schodiště vedoucí k soláriu s nádherným výhledem na 18jamkové golfové hřiště La Marquesa.

Ciudad Quesada se nachází v Rojales, a je jednou z více prestižních a vyhledávaných urbanisations na jižní Costa Blanca. Ciudad Quesada má veškeré vybavení, například, lékaře, advokáty, supermarkety, bary, restaurace, posilovnu, mini golf, vodní park, mateřskou školu, jazyková škola, hotel, lázně a slavné La Marquesa golfové hřiště. Ciudad Quesada se nachází 7 minut od fantastických pláží Guardamar, 30 minut od letiště Alicante a 40 minut od letiště San Javier.

podrobnosti

ID Nemovitosti : CM9010
Cena : 698.000 
Lokalita : Ciudad Quesada
Typ nemovitosti : Novostavba - vila
Typ inzerátu : Prodej
Status : K dispozici
Vzdálenost od moře : V dojezdové vzdálenosti
Rozloha nemovitosti : 122 m²
Rozloha pozemku : 424 m²
Město / oblast : Ciudad Quesada
Země : Španělsko

Vnitřní struktura

Ložnice : 3
Koupelny : 3
Bazén : Soukromý
Garáž : Venkovní stání

Najít na mapě

Get Directions
Vladimír Dostál
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Vyhledávač