Skip to main content
227.000 

Apartmán Campoamor

Novostavby apartmánů v Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa – Costa Blanca jih.

Apartmány jsou postaveny v úžasné středomořské zahradě, mají 2 společné bazény a dětské hřiště, komplex má i krytý bazén s vířivkou, SPA, posilovnu a chill out zónu!

Nemovitosti  nabízejí 2 dvoulůžkové ložnice s vestavěnými skříněmi, 2 rodinné koupelny, kuchyň v americkém stylu,  prostorný obývací pokoj a jídelní prostor s přímým přístupem na přední terasu.

Apartmány jsou vybaveny A/C, lednicí, troubou s extrakčním ventilátorem,  mikrovlnou troubou a venkovním osvětlením na terase.

Ceny jsou od €155.000 – pro dostupnost nás prosím kontaktujte.  

Campoamor je oblíbené přímořské letovisko na jihu Orihuela Costa, leží na hranici pobřeží Costa Blanca a Costa Calida. Nabízí dobrou autobusovou dopravu do Torrevieja a okolních měst a pláží.

V Campoamor jsou tři hlavní pláže: Cala de Campoamor, Playa de Campoamor a Caleta de la Glea.   Campoamor má také krásný přístav s mnoha jachtami, které tam kotví.

Pokud jste milovníky golfu, v Campoamoru jsou poblíž tři golfová hřiště v Real Club de Campoamor, Villamartin a Las Ramblas golf.

Vzhledem k těsné blízkosti dvou letišť (Alicante a Covera, přibližně 45 minut), je Campoamor ideálním místem jak pro dovolenou, tak pro trvalé bydlení.

podrobnosti

ID Nemovitosti : CM7962
Cena : 227.000 
Lokalita : Campoamor
Typ nemovitosti : Novostavba - apartmán
Typ inzerátu : Prodej
Status : K dispozici
Vzdálenost od moře : V pěší vzdálenosti
Rozloha nemovitosti : 75 m²
Rozloha pozemku : m²
Město / oblast : Campoamor
Země : Španělsko

Vnitřní struktura

Ložnice : 2
Koupelny : 2
Bazén : Komunální

Najít na mapě

Get Directions

Vlastnosti

Vladimír Dostál
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Vyhledávač